Slider

Restoran „Belavila“

Pravo mesto susreta prijatelja, porodice, poslovnih partnera. Provereno kulinarsko umeće sa raznovrsnom ponudom specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje uz širok izbor domaćih i stranih pića, pouzdana  usluga i toplo gostoprimstvo očekuju Vas u Restoranu „BelaVila“u Svetosavskoj 178 a.

Do sada su nam brojni pojedinci, firme i organizacije ukazali poverenje koje nije bilo lako zaslužiti. Uz posvećenost i razumevanje potreba kllijenata, u tome smo uspeli .Posebno smo ponosni na činjenicu da već 25 godina sa nama rado delite vaše nezaboravne trenutke, te smo, zahvaljujući vašem ukazanom poverenju, postali i ostali nezaobilazno mesto za vaša slavlja- svadbe, mature, rođendane, krštenja. Rezervisanjem našeg prostora, naš tim će kompletnu organizaciju događaja preuzeti na sebe. Prepuštate je pravim rukama, jer zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, ne dozvoljavamo klijentu da pogreši.

Restoran obuhvata više sala i bašta, pa je pogodan i za organizovanje seminara, edukacija i drugih poslovnih okupljanja. U našoj ponudi su i usluge smeštaja (sobe su opremljene kupatilom sa tuš kabinom, klima uređajem, kablovskom televizijom).